Produženi vikend provedite na romantičnim ulicama svoga grada u kojeg ćete se opet zaljubiti uz ove tri dame!

Pripovjedačica, Purgerica i Kradljvica Vremena, tri su dame koje će i kišni zagrebački produženi vikend učiniti čarobnim.

“Vrijeme je da otjeramo kišu i dozovemo ljeto uz najljepše priče! Noć kupala, u vremena naših starih Slavena, vezala se za ljetni solisticij, proslavu sunca, života i…ljubavi. Dani su dugi, noći kratke, a zrak pršti od neke posebne magije…ovog ćemo ju vikenda dozvati pripovijedanjem”, ističu dame.

One naime u nedjelju i ponedjeljak nude čak tri tematske ture, a šetnju romantičnim zagrebačkim ulicama započinju s Griča.

Tura nazvana “GRIČ PRIČA LJUBAVNU PRIČU“, posebno je izdanje gričke pripovjedačke ture, s čarobno-škandaloznim ljubavnicima, barunicama, kontesama i činovnicima koje će započeti u nedjelju u 19:30 s mjestom sastanka kod ulaza u Tunel Grič.

Od čvenka do čvenka, kako vele voditeljice tura, zaljubite se nanovo u svoj grad jer imamo ga tako rad. Sljedeća tura ima za cilj upravo to, a nazvana je “VRAĆAM SE ZAGREBE TEBI“.

Njoj se možete pridružiti i ponedjeljak u prijepodnednvnim satima ako se kod Manduševca, na Trgu bana Jelačića sastanete s damama u 11 sati.

Večer istog dana rezervirajte pak za posjet kuli Lotrščak pa uz posebno ljetno izdanje tajnovite pripovjedačke ture nazvane,”ZAČARANE PRIČE” poslušajte i prošetajte njenim zakutcima s početkom u 20:30 sati.

Dakako, nemojte zaboraviti, prijave su obavezne pa se za svaku turu rezervirajte posebno.

“Prosimlepo javiti se na [email protected] ili na 0916363661; upišite svoje ime i prezime, datum kada želite doći, i koliko će španciranata s vama po neobične priče poći”, moli Purgerica.

“Idemo rastjerati oblake, po starinski, uz puno osmijeha? Servus!”, zaključuje.

Zagrepčani, svi na Trg! Sljedećeg tjedna moć ćete uživati u savršenim vegetarijanskim zalogajima


Komentari