PRIPREMITE SE NA DUGE GUŽVE: Na više od 20 mjesta diljem Zagreba su radovi!

Foto: Darko Tomas / CROPIX
Zbog radova na plinoopskrbnoj infrastrukturi, za sav promet zatvoren je kolnik na križanju Kovinske ulice i Ulice Susedsko polje.

Na raskrižju ulica Dr. Luje Naletilića i Zlatareva zlata, kolnik je zatvoren za sav promet, zbog radova na odvodnoj infrastrukturi, do 18 sati.

Na Zagrebačkoj cesti, kod kućnog broja 162, prometuje se jednim prometnim trakom, zbog radova na prvoj fazi izgradnje benzinske pumpe do 20 sati, a sutra od 8.30 do 13 sati.

Lašćinskom cestom, ispred k.br. 109, sutra od 7 do 20 sati, prometovat će se suženo, zbog radova na telekomunikacijskoj infrastrukturi.

Brezovičkom cestom, u zoni raskrižja s Ulicom Kate Mlinarić, zbog radova, prometovat će se suženim dijelom kolnika, od sutra u 7 sati do 26. veljače u 20 sati.

Zbog uređenja nogostupa u Ulici Mate Lovraka, od k.br. 21 do 27, prometuje se prema privremenoj regulaciji do 25. veljače.

Prema privremenoj regulaciji, prometuje se na Šestinskoj cesti, kod kućnog broja 11, zbog radova na telekomunikacijskoj infrastrukturi,  do 26. veljače. 

Zbog radova na telekomunikacijskoj infrastrukturi, u Ulici Velimira Škorpika u zoni raskrižja sa Kovinskom ulicom, zauzima se jedan prometni trak, od sutra do 27. veljače, od 8 do 16 sati.

Suženim dijelom kolnika prometovat će se u Ulici Ota Habeka kod kućnog broja 2, zbog radova na telekomunikacisjkoj infrastrukturi, do 28. veljače do 17 sati. 

Zbog sanacije oborinske odvodnje, Lipničkom cestom kod k.br. 12 do 14, prometuje se suženim dijelom kolnika, do 28. veljače od 8 do 17 sati.

Na Savskoj cesti na dijelu od ulaza u zgradu MUP-a do Koturaške ulicezatvoren je dio nogostupa zbog sanacije pločnika, do 28. veljače.

Zbog radova na rekonstrukciji kružnog toka, Ulicom Jankomir prometovat će se suženim dijelom kolnika od sutra u 8 sati do 28. veljače u 20 sati.

Tupekova ulica zatvorena je za sav promet, zbog radova, do 28. veljače.

Zbog uređenja kolnika, Ulica Strossmayerov trg u Vugrovcu je zatvorena za sav promet, do 28. veljače.

Suženim dijelom kolnika prometuje se Ulicom Jarun, na dijelu od ulice Josipa Vogrinca do Hinka Wurtha, zbog radova, do 29. veljače.

Na Maksimirskoj cesti, od Ulice Ravnice do Ulice Fakultetsko dobro, zbog sanacije tramvajskog kolosijeka, zauzima se prometni trak, do 2. ožujka, od 22 do 5 sati te subotom od 7 do 14 sati.

Privremenom regulacijom se prometuje na kružnom toku Grškovićeva/ Mesićeva/ Voćarska zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, do 5. ožujka u 20 sati. 

Zbog radova na izgradnji plinovoda, Ivanićgradskom ulicom, na dijelu od Zapoljske do Ulice grada Vukovara, prometovat će se jednim prometnim trakom od sutra do 6. ožujka, od 8 do 17 sati.

Savska cesta u Sesvetama, do k.br 78, zatvara se za sav promet zbog rekonstrukcije javne ceste od sutra u 9 sati do 9. ožujka u 4 sata. Za vrijeme radova prometovat će se obilaznim pravcima: Slavonska avenija – Ljudevita Posavskog – Industrijska cesta – Savska i obratno.

Gračanskom cestom, prometuje se jednim prometnim trakom zbog sanacije prijekopa do 28. veljače od 8 do 16 sati te od ulice Gračec do Kvintičke ulice, prometuje se jednim prometnim trakom zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi do 13. ožujka, od 8 do 17 sati.

Zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi i semaforskom sustavu prometovat će se prema privremenoj regulaciji u zoni raskrižja Selske i Savske ceste do 29. veljače, do 14.30 sati.


Komentari