POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA Ovako se Trešnjevčani danas prisjećaju svih žrtava i branitelja Vukovara i Škabrnje

Foto: Facebook

Temeljem nadolazećeg blagdana 18.studenog, kada se obilježava Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Udruga branitelja Domovinskog rata TRES 91 organizira događaj kako bi odali im počast.

Shodno tomu, danas će se održati „Neka se vidi, neka se zna Trešnjevka –Vukovar 1991- 2021.“, na lokaciji Park 149.brigade Trešnjevka na području MO Gajevo od 18.00 sati, a pozvani su svi koji žele sudjelovati.

“148.brigada HV Trnje organizira paljenje lampiona duž cijele Vukovarske ulice, dio naših sugrađana srcem sudjeluje jer Vukovarska ulica zadire u samu dušu Trešnjevke”, stoji u najavi.

 

“MO Gajevo kao mjesto koje u svome sastavu ima lokaciju Park 149.brigade HV. To je mjesto pojačanog pijeteta radi samog naziva, i tu je srce našeg djelovanja gdje i svake godine palimo svijeće s radnom simbolikom Trešnjevka-Vukovar 1991.-2021. i družimo se uz kestene i kuhano vino. To su trenuci proslave ratne povjesnice stvaranja Republike Hrvatske kao i slavljenja života u svim mogućim segmentima”, poručuju iz udruge TRES 91.


Komentari