Posjetili smo tržnicu Špansko da vidimo kako napreduju radovi koje izvodi i tvrtka Kreše Peteka

Čini se da će tržnica u Španskom konačno dobiti ono što građani već jako dugo čekaju,  željenu nadstrešnicu ispod koje će brojni prodavači u znatno olakšanim uvjetima nuditi svoje voće i povrće, mlijeko, sir i vrhnje i druge domaće proizvode. Na terenu smo uočili da radovi napreduju, a trebali bi trajati ukupno 120 dana.

Radovi su započeli u utorak 23. lipnja, a do njihovog završetka tržnica je privremeno premještena na obližnje parkiralište. Izvođači radova su MIPEK d.o.o i Elektrocentar Petek d.o.o.

Nadstrešnica površine 1320 kvadrata bit će izrađena od čeličnog lima i svijetlopropusnih ploča. Postavit će i LED rasvjeta te ukloniti stari asfalt i pločice te postaviti nove, protuklizne.

“Konačno nam se ostvarila želja. Priča se o tome godinama, ali bili smo skeptični dok, evo, nisu stigli radnici i krenuli s radovima” rekla nam je jedna kumica. Sreću ne kriju ni kupci.

“Bilo je i vrijeme”, kazao je kupac Teo.

(FOTO) GRAĐANI U STRAHU! ‘Uvijek postoji bojazan da netko ne izleti! Da ne spominjem pametnjakoviće što prolaze kroz crveno…’

Komentari