PORAZBIJAO AUTE NA SVETOM DUHU: Vozač pobjegao s mjesta nesreće, traže ga vlasnici oštećenih vozila

Foto: Screenshot

Oko pet ujutro, 21. siječnja, netko se zabio u pet parkiranih automobila u zagrebačkoj ulici Sveti Duh i pobjegao. Od svih znatno oštećenih automobila, čak dva su u potpunosti uništena. Po informacijama koje su do sada prikupljene, pretpostavlja se da je počinitelj vozio srebrni Audij A6, model C6 ili S6 iz 2010. ili 2011. godine.

Vozilo bi trebalo biti jako oštećeno, a retrovizor je otpao na mjestu nesreće. Vlasnici oštećenih vozila mole građane ako imaju bilo kakve informacije da kontaktiraju policiju.

“Traže se očevici prometne nesreće koja se dogodila 21.01. 2021. u 05.00h u ulici Sveti Duh u Zagrebu. Vozač automobila Audi A6 B8 Avant (karavan) iz cca 2010, srebrne boje (ovo su za sada sve pretpostavke obzirom na posijane dijelove i kamere), kretao se iz smjera Selske i zabio u parkirana vozila na razini gostionice Sidro. Oštećeno je 5 automobila i pričinjena znatna materijalna šteta”, piše na Facebooku vlasnik jednog od oštećenih vozila te dodaje:

“Nakon udesa, vozač se udaljio s mjesta nesreće. Odbjeglo vozilo je nedvojbeno jako oštećeno, najvjerojatnije je karambolirana kompletna desna strana vozila uključujući prednje svijetlo, žmigavac, blatobran, prednja desna felga/guma a retrovizor je otpao još na mjestu udesa. Hvala na bilo kakvoj informaciji o samom događaju, o daljnjem kretanju odbjeglog vozila nakon udesa ili viđanju opisanog oštećenog vozila na nekoj lokaciji! Naše auto je totalka kao i ostala dva od pet auta susjeda”, poručio je.

Foto: Screenshot


Komentari