Političari se vozili ‘biciklističkom stazom smrti’

Kako bi upozorili gradsku vlast, ali i javnost na nedostatak biciklističkih staza u gradu Zagrebu te nedovoljnu kvalitetu postojećih, gradski SDP-ovci organizirali su danas biciklističku povorku od Trga žrtava fašizma do Akademije dramskih umjetnosti, a navedenu trasu nazvali su “biciklističkom stazom smrti”.

Najavili su i da će rješenja za ove probleme uvrstiti u svoj prometni plan, javlja Radio Sljeme.

“Cilj je da se biciklističke staze na što bolji način naprave korisnijima za građane i da se što jednostavnije koriste. Treba napraviti što više staza te da budu što jednostavnije za koristiti i što sigurnije. Vozačima je cilj doći od točke A do točke B što brže i jednostavnije, a ne na ovaj način kako je to sada uređeno gradskim pravilima” rekao je predsjednik SDP-a “Črnomerec”, Daniel Mlađenović.

Foto: Facebook/ SDP Črnomerec

Mlađenovićevu akciju su uz predsjednika Gradske organizacije SDP-a Gordana Marasa podržali i Predsjednici lokalnih organizacija Podsljeme (Sunčana Kursan), Črnomerec (Daniel Mlađenović), Trešnjevka-Sjever (Ivan Butorac), Trešnjevka-Jug (Davor Terzić) te Gornji grad-Medvešćak (Miren Milović).


Komentari