POČINJE AKTIVNO LJETO NA OTVORENOM Besplatni rekreacijski programi za sve uzraste

Sport za sve (Foto: Facebook)

Grad Zagreb i ovog ljeta organizira program Sport za sve – aktivno ljeto na otvorenom koji će se SPORT ZA SVE – AKTIVNO LJETO NA OTVORENOM Programi se održavaju u Zagrebu, u periodu od 15.06. do 15.09.

O PROGRAMU: Savez, već dvadesetak godina, provodi projekt LJETNI PROGRAM SPORTA ZA SVE.

Ove godine, neposredno po normalizaciji svekolikog života Grada, pod motom „AKTIVNO LJETO NA OTVORENOM“ nudimo građanima besplatne programe zdravstvenog vježbanja, fitnessa na otvorenom, demonstraciju i poduku rekreacijskih aktivnosti i sustava vježbanja, prezentacije i savjetovanja ili treninge i natjecanja za sportaše rekreativce. Ljetni program se odvija na više od trideset lokacija u Gradu, obima 1600 h različitih sportskih programa u tijeku tri ljetna mjeseca; te u tom periodu naše programe koristi više tisuća građana Zagreba, svih godina, različitog zdravstvenog i fitness stanja i interesa.

CILJ PROJEKTA je naznačiti važnost bavljenja redovitom tjelesnom aktivnošću i omogućiti našim sugrađanima sudjelovanje u različitim sadržajima sportske rekreacije Grada. Naši, stručno planirani i vođeni, programi tjelesnog vježbanja doprinijeti će obnovi funkcionalnih i radnih sposobnosti, zaštiti i unapređenju psihofizičkih stanja zdravlja, općoj kvaliteti življenja, socijalizaciji i građanskoj solidarnosti.

O NAMA: Provedbu Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske rekreacije, realizira Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“. Savez okuplja 20 Društava sa cijelog područja Grada Zagreba, zajedno realizira dvjestotinjak programa sporta za sve, na skoro stotinu gradskih lokacija i uključuje oko 6000 članova i preko 20 tisuća korisnika programa sportske rekreacije Grada.


Komentari