Parking ispred zagrebačke bolnice košta 15 kuna po satu, a suvlasnik je Miroslav Škoro koji u tome ne vidi problem

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Bivši predsjednički kandidat i osnivač Domovinskog pokreta Miroslav Škoro priznao je u petak kako je suvlasnik parkirališta ispred bolnice Merkur gdje parkiranje po satu košta 15 kuna.

“Ja sam suvlasnik, nisam direktor. Sve cijene pa i tu određuje tržište. Tamo nije cijeli dan vrijednost 15 kuna. Možemo razgovarati o puno cijena koje se naplaćuju u Zagrebu. Ne znam koja je razlika. Trebalo je investirati puno novca da se naplaćuje to parkiranje. Nije mi cijena moralno upitna. To je posao kojim se bavi ta firma. Ja sam već izašao iz nekih poduzeća, ako treba izaći ću i iz tog”, rekao je Škoro za Dnevnik RTL-a.

Zapitao se i treba li američki predsjednik Trump davati besplatno sobe u svom hotelu. “Nisam samo ja sporan, ima drugih političara koji imaju firme”, rekao je Škoro.

Škoro se osvrnuo i na migrantsku krizu rekavši kako smatram da je hrvatska vojska trebala izići na granice i izgraditi fortifikacijske utvrde da se osiguraju hrvatske granice.

“Možda bi najbolje bilo da se dogovorimo s Mađarima i Slovencima da tu žicu pomaknemo i to je cijela priča. To znači da se ovdje ne radi o nekoliko desetaka tisuća ili pitaj Boga koliko sirijskih izbjeglica. Radi se o ljudima koji su već četiri godina u Turskoj i koje netko zato što ima takav politički interes pušta kao što mi puštamo vodu”,  ustvrdio je Škoro.

Nije htio odgovoriti tko bi mu na čelu HDZ-a bio draži – Andrej Plenković ili Miro Kovač, a kazao je i kako je nakon izbora spreman razgovarati i s “crnim vragom”. “Spreman sam razgovarati sa svima za boljitak Hrvatske”, poručio je Škoro.


Komentari