OVO SE NE PROPUŠTA! Vraća se najkul buvljak u gradu, svatko će moći pronaći nešto za sebe

FUL KUL (Foto: PR)

Novi Ful Kul Buvljak će se održati u subotu 11.06.2022. na platou zagrebačkog popularnog Boogaloo Cluba! Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja, a na terasi kluba Boogaloo se okuplja i druži ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi.

Ful Kul (Foto: PR)

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa je Ful Kul Buvljak proširen na još dva manja platoa na ulazu u sam klub.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, rock,…. hitova kao i kultnih ali manje poznatih pjesama koje se baš ne vrte na radio stanicama, a svi ih volimo.

Ful Kul (Foto: PR)

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja, tako da je redovito “sold out”, tako da će ovoga puta biti otvorena još dva manja platoa, bočni plato, lijevo od ulaza po stepenicama koji gleda na samu Ulicu Ivana Lučića, kao i na sam donji plato na samom ulazu!

Također je i sama kvaliteta ponude na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni sami izlagači, kao i organizatori.

Ful Kul (Foto: PR)

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari – predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 11.06. 2022. na Ful Kul Buvljaku.

Ful Kul (Foto: PR)

Pored klasičnog buvljaka je na Ful Kul Buvljaku poseban prostor namijenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Ful Kul (Foto: PR)

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka – mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo,… u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Komentari