Ovaj Zagrepčanin betonske žardinjere pretvara u prava remek djela!

Izvor: Facebook

Boraveći doma tijekom prvog covid-19 vala u proljetnim dana, mnogi od nas pronašli su nove zanimljive hobije. Tako je i danas u jednoj Facebook objavi, osvanula impresivna objava gospodina Igora Kabića koji je za vrijeme samoizolacije počeo ukrašavati najobičnije vrtne žardinjere i pretvorio ih u prava remek dijela.

KERAMIČKE PLOČICE, šarene ili u raznim bojama tražim.

Dragi ZG FB prijatelji, ukoliko netko ima viška keramičkih pločica, žute, plave, zelene, crvene… (ne treba mi puno kvadrata, treba mi puno raznih boja) Ili starog/razbijenog ogledala i voljan ih je donirati/reciklirati, te im tako udahnuti novi život- molim da mi se javi.

Namjeravao sam ovaj vikend dekorirati još preostale dvije betonske žardinjere koje mi stoje u vrtu, ali sam primijetio da mi fali raznih pločica u boji

Hvala i lijep pozdrav !

P.S.

Vlastiti radovi od ovog COVID samo-izolacijskog proljeća i žardinjere koje namjeravam dekorirati – u prilogu” napisao je Igor u objavi.

Izvor: Facebook

Iz priloženih fotografija očigledno je da gospodin zaista ima talenta, stoga ako imate pločice ili ogledalo viška viška javite se, a Igor će im potpuno novi smisao.

Izvor: Facebook


Komentari