Ovaj potez frizerke Kolinde Grabar-Kitarović, koja si je jednom objavom uništila ugled, iznenadio je mnoge Zagrepčane

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedna od najpoznatijih frizerka, Renata Višnek čiji su klijenti bili i Franjo Tuđman te Kolinda Grabar-Kitarović, s kojom je imala i prijateljski odnos, sve je šokirala objavom na svom privatnom Facebook profilu za vrijeme predsjedničkih izbora.

Podsjećamo Vinšek je u objavi u listopadu prošle godine napala suprugu Miroslava Škore i to na nacionalnoj osnovi.

“Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje.”, pisalo je u objavi slavne fizerke zbog čega se našla u središtu skandala.

Vinšek je sve negirala te izjavila kako su su njezine riječi “izvučene iz konteksta”.

Je li Kolinda i dalje ostala vjerna svojoj frizerki, nije otkrila, a Renata je već neko vrijeme službeno u mirovini. Ono što je dodatno iznenadilo Zagrepčane jest da je na pročelju zgrade gdje se nalazi njezin salon osvanulo novo ime. Naime, iako Renata nije radila, salon u ulici Baruna Trenka i dalje je uljepšavao mnoga lica, a čini se da sad tome došao kraj.

Sada se tamo nalazi salon Stanko, a vlasnik je Stanko Škarup koji se na navedenu lokaciju preselio iz Nove Ves otkriva Večernji.


Komentari