OTKAKO SU POPRAVILI VRELOVOD! Stanovnici Dugava ruke prže pod kipućom vodom: ‘Barem sad ne mora biti vrela i moglo bi se ljeti uštedjeti’

Foto: slavoljubski / Pixabay

Stanovnici Dugava u kvartovskoj grupi Dugave Republika, razmijenili su iskustva s odnedavnom pojavom – kipućom vodom.

Naime, otkako su im zamijenili i popravili vrelovodne cijevi zbog čega nisu imali tople vode tjednima, Dugavljani sad imaju druge probleme. Voda im je kipuća!

Kako je napisala stanovnica Dugava:

“Ne želim biti nezahvalna nakon perioda bez tople vode, ali me zanima zašto je voda toliko vruća, do te mjere da me danas opekla, a dijete stalno upozoravam da pazi. Takva je otkako je puštena voda nakon radova. Radi se konkretno o Havidićevoj ulici. Je li i ostalima tako i čemu tolika temperatura, te da li to utječe na visinu računa?”

Foto: Pixabay

“I nama je toplija, pritisak nije toliki da ne stignemo reagirati, ali je toplija”, također je napisala jedna stanovnica Dugava, dok je jedna susjeda odgovorila – “mi smo isto Havidićeva i primijetila sam isto što i vi – kipuća je voda, a pritisak vrlo jak”.

“I kod nas u Kamenarki je vrela voda. Barem sad ljeti ne mora biti vrela i moglo bi se barem malo ljeti uštedjeti. Zašto vrela? To nikako nema smisla”, zapitala se stanovnica Dugava.

Drugi pak savjetuju da je to do toplinske stanice u zgradi, te da bi predstavnik stanara mogao riješiti problem.

No, Dugavljani su složni – “nema potrebe da tijekom ljeta curi kipuća voda”.


Komentari