OREŠKOVIĆ KAKVOG JOŠ NISTE VIDJELI: Premijer poveo suprugu u šetnju centrom Zagreba (VIDEO)

Screenshot

Premijerski par družio se s predsjednicom Grabar Kitarović i njezinim suprugom.

Lijepo i sunčano vrijeme, ali i manifestacija Dan narcis koji se od jutarnjih sati odvija na zagrebačkom Cvjetnom trgu,  privukli su brojne poznate osobe, među kojima se posebno isticao predsjednik Vlade, Tihomir Orešković i njegova supruga Sanja.

Ovaj put, premijer se pojavio u ležernom izdanju, a nije nosio ni inače svoj zaštitni znak – naočale.

Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović te njezin suprug Jakov zajedno su popili kavu u jednom od kafića, nakon što su građanima dijelili narcise povodom današnjeg dana kada se žene podsjeća na važnost redovite kontrole grudi, odnosno odlaske na mamografiju.

 Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

 O Sanji Dujmović Orešković, supruzi najmoćnijeg čovjeka u Hrvatskoj, premijera Tihomira Oreškovića, zna se vrlo malo. Prema mnogima, upravo ona je zaslužna za to što je Orešković prihvatio mjesto premijera, tvrdi se i kako drži sve konce u rukama u svojoj obitelji.

Sanja Dujmović Orešković rođena je Zagrepčanka s Bijenika, odrasla u zagrebačkoj četvrti Sv. Duh, ali je nakon srednje škole otputovala u Kanadu u posjet obitelj, a baš je tamo upoznala i današnjeg supruga Tihomira. No, navodno je oduvijek maštala o povratku u rodni joj Zagreb.

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković na obilježavanju 20. Dana narcisa.

Posted by Vlada Republike Hrvatske on Samstag, 19. März 2016


Komentari