OMILJENO ZAGREBAČKO KLIZALIŠTE OTVARA SVOJA VRATA Objavljen datum početka nove sezone, uz ove epidemiološke mjere!

Foto: ŠRC Šalata

Omiljeno zagrebačko klizalište smješteno na Šalati, čija je posebnost da zaljubljenici u klizanje mogu svoje piruete izvoditi i uvježbavati pod otvorenim nebom, kreće s novom sezonom i otvara svoja vrata građanima u srijedu 17. studenoga.

Klizalište će biti otvoreno srijedom, četvrtkom, petkom od 18.00 do 19.30 sati, te subotom i nedjeljom ujutro od 10.45 do 12.15, poslijepodne od 18.00 do 19.30 i navečer od 20.15 do 21.45 sati.

Cijena ulaznice iznosi 15 kuna radnim danom i u jutarnjim terminima vikendom, te 20 kuna vikendom poslijepodne i praznikom/blagdanom. Svi oni koji bi klizali a nemaju svoje klizaljke mogu ih posuditi na Šalati po cijeni od 15 kuna radnim danom i vikendom ujutro, te za 20 kuna vikendom poslijepodne i navečer.

Već ranije je s radom krenulo Klizalište Velesajam a zbog epidemioloških mjera dozvoljeni broj klizača na ledu na oba klizališta je 100 osoba.

“Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog, a koja se odnosi i na ustanove kojima je osnivač jedinica lokalne samouprave od sutra, 16. studenog sve osobe koje ulaze i borave na objektima kojima upravlja ustanova USO obvezne su pri ulasku predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju”, otkrili su iz ŠRC Šalata.

Navedeno se ne odnosi na osobe mlađe od 16 godina, na osobe koje prate osobu koja se ne može brinuti za sebe te na one kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv COVID-19, a što se dokazuje liječničkom potvrdom

“Korisnici su također obavezni upisivati se prilikom dolaska na klizališta, dezinficirati ruke, voditi računa o minimalnom razmaku od 2 metra i obavezno nositi maske tijekom boravka u zatvorenim objektima”, poručuju.

Komentari