Odvratno! Netko obavlja veliku nuždu po toboganu u parkiću za djecu: ‘Moraš biti zlo od čovjeka’

FOTO: Facebook/Zagreb istok report

U Facebook grupi “Zagreb isto report” svakoga dana stanovnici istočnog dijela metropole dijele lijepe geste i fotografije svojeg Zagreba, ali danas to nije slučaj.

Jedna zabrinuta Zagrepčanka podijelila je fotografije ljudskog izmeta kojeg je nepoznati pojedinac ostavio u prostoru za igranje djece u jednom od lokalnih parkova. Da bi stvar bila još gora, ali i potvrdila sumnje kako se tu ne radi o slučajnoj “nezgodi” koja se dogodila nečijem ljubimcu je i to da je pronađen i wc papir obješen sa strane.

FOTO: Facebook/Zagreb istok report

“Pozdrav svima! Samo upozorenje roditeljima koji dolaze u dječji park na Klaki (aleja Blaža Jurišića, iza zgrade broj 23-25), netko očito ima probavnih smetnji a park je najbolje mjesto za to obaviti. Zrinjevac je kontaktiran, ali eto da ipak upozorite djecu da ne idu ovih dana po toboganima”, napisala je gospođa i savjetovala roditelje da budno paze na svoju djecu.

FOTO: Facebook/Zagreb istok report

Ona nije jedina osoba koju je zgrozio ovaj čin jer su brojni Zagrepčani u komentarima ostali bez teksta. “Da bi napravio ovako nešto moraš biti zlo od čovjeka“, samo je jedan od komentara zabrinutih građani ikoji zasiguno svoju djecu neće mirni poslati na igru u parkić.


Komentari