Odvažna dama na Špici u ljubičastom osvojila i fotoreportere i ljubitelje mode, doznajemo tko je i što nosi

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zagrebu se krajem tjedna konačno osmjehnulo sunce, izmamivši Zagrepčane u grad. Fotoreporteri su lijepo vrijeme i dobro svjetlo odmah iskoristili za izlazak na popularnu Špicu. Pixsellovom Sanjinu Strukiću za oko je posebno zapela odvažna dama u ljubičastom, čiju su modnu kombinaciju zamijetili i urednici hrvatskih portala. Ljubičasti kaput, ljubičaste hlače i ljubičaste naočale apsolutno su oduševili i ljubiteljice mode u komentarima na društvenim mrežama.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Portal Zagreb.info doznaje tko je dama u ljubičastom i što nosi. Riječ je o Deani Leko, zagrebačkoj event i marketing menadžerici. Kako doznajemo iz krugova bliskih Leko, ova profinjena 37-godišnjakinja izbrušenog modnog stila uspješno se bavi oglašavanjem i promocijom poznatih brandova s područja ljepote i zdravlja u medijskom projektu na najgledanijoj hrvatskoj televiziji.

Kamera ju je na Špici uhvatila netom nakon što se vratila iz BiH, gdje je uz jaka imena iz svijeta biznisa, medija i oglašivačkih agencija bila na Sarajevo Marketing Summitu te u Mostaru na edukaciji Infinia Masterclass o marketingu i društvenim mrežama. Uz sarajevskku voditeljicu Dejanu Rošuljaš i banjalučku influencericu i blogericu Bojanu Mutić (modaitakoto) održala je predavanje na panelu “Kako unaprijediti svoje poslovanje kroz marketinško oglašavanje i društvene mreže”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dea Leko (@dea_leko)

Leko je protekloga  ljeta osmislila i vodila promociju za dva rasprodana koncerta Doris Dragović u Međugorju, kao i za nastup Klape Intrade i Tomislava Bralića. Ranije je surađivala i s drugim estradnim zvijezdama, a deset je godina organizirala Sajam vjenčanja u Mostaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dea Leko (@dea_leko)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dea Leko (@dea_leko)

U sklopu ljubičaste rapsodije koja oduzima dah, na Cvjetnom je kombinirala Zaru i luksuznije brandove; kaput, hlače i čizme su Zara, marama koja diže cijelu priču je Gucci, torba je Louis Vuitton, a otkačene naočale su Chanelove.

Leko godinama njeguje dobar stil, što je vidljivo i na njenom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dea Leko (@dea_leko)

Komentari