Od centra do Kozari boka: Provjerili smo ponudu manjih stanova za najam čija cijena ne prelazi 2000 kuna!

Trg bana Josipa Jelačića (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Cijene nekretnina posljednjih su nekoliko godina odletjele u nebo. Samim time, rasle su i cijene podstanarstva. Uz to je val poskupljenja dodatno utjecao na povećanje stanarina.

Zagreb je, između ostalog, i studentski grad što dodatno utječe na potražnju stanova za najam, posebice kada je riječ o malim stanovima na traženim lokacijama kao što su centar grada i blizina fakulteta.

Centar 

U Prilazu Gjure Deželića iznajmljuje se stan u potkrovlju od 35 metara kvadratnih. Cijena mu je 1800 kuna , a režije se naknadno plaćaju. Stan se sastoji od dnevne sobe, spavaće, kuhinje i kupaonice.

Kustošija 

Na Kustošiji se može pronaći garsonijera od 25 kvadrata za koju je potrebno mjesečno izdvojiti 1882 kune (250 eura) plus režije.

Novi Zagreb

Za stanovanje u maloj garsonijeri od svega 14 m2, mjesečno je potrebno izdvojiti 230 eura, približno 1731 kunu. Nalazi se u suterenu kuće sa zasebnim ulazom.

Trnje

Također u suterenu kuće, iznajmljuje se garsonijera od 20 kvadrata za 200 eura – oko 1500 kuna. Polog je u visini jedne mjesečne najamnine.

Prečko

Garsonijeru od 25 kvadrata moguće je unajmiti za 250 eura, približno 1882 kune, plus režije. Potrebno je platiti i polog u visini jedne najamnine.

Kozari bok

Za 40 kvadrata stana na Kozari boku trebat ćete izdvojiti 270 eura, odnosno oko 2032 kune. Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice i balkona.


Komentari