Novi radovi, nove gužve: Privremena regulacija na tri nove lokacije

Facebook

Kao i gotovo svako ljeto, Zagreb je raskopan nas sve strane. Iskorištava se prilika kada je u gradu manje građana kako bi se izveli raznorazni radovi širom grada. Gotovo svaki dan najavljuju se nove privremene regulacije u prometu, a u idućim danima radovi će poremetiti uobičajeno prometovanje na tri nove lokacije – u Ilici, Grižanskoj i Ulici Vladimira Nazora.

Zbog sanacije južnog tramvajskog kolosijeka na Ilici na dijelu od Čanićeve ulice do Ulice Republike Austrije, od petka 5. srpnja od 18,00 sati do srijede 31. srpnja do 20,00 sati, zauzimati će se južni tramvajski kolosijek i južni prometni trak, a promet će se odvijati po slobodnom dijelu kolnika.

U vremenu od petka 05. 07. 2019. godine od 18,00 sati do utorka 09. 07. 2019. godine do 20,00 sati bit će onemogućen ulaz odnosno izlaz iz Reljkovićeve ulice na Ilicu.

Obilazni pravac za vrijeme zatvaranja raskrižja Ilica/Reljkovićeva bit će:
– Reljkovićeva – Trg Francuske republike (promjena postojećeg smjera kretanja vozila)
– Čanićeva – Ilica

Zbog izgradnje armiranobetonskog šahta vrelovoda zona raskrižja Grižanske ulice i ulice Križnog puta od ponedjeljka 8. srpnja od 10,00 sati do ponedjeljka 5. kolovoza do 05,00 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

Grižanska – Dubrava – Av. G. Šuška – R. Kolaka – Grižanska i obratno,
Grižanska – R. Kolaka – Dankovečka – Dubrava – Grižanska.

Zbog uređenja kolnika u Ulici Vladimira Nazora na dijelu od Zamenhoffove ulice do ulice Tuškanac, u vremenskom razdoblju od ponedjeljka 08.07.2019. godine od 07,00 sati do četvrtka 18.07.2019. do 08,00 sati bit će zatvorene za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:
Ulica Vladimira Nazora – Britanski trg – Pantovčak – Gornje Prekrižje
– Tuškanac i obratno

Tuškanac – Streljačka ulica – Mesnička ulica – Ilica – Britanski trg –
Ulica Vladimira Nazora


Komentari