NIŠTA IH NE MOŽE SPRIJEČITI: Mladi se i ovog vikenda okupljaju na već poznatom parkiralištu, iako je temperatura ispod nule

Foto: Čitatelj

U Zagrebu se ponavljaju scene od prošlog vikenda, kada su stotine mladih odlučile okupiti se na parkiralištu kod Studentskog doma “Stjepan Radić” i ispred zagrebačkog HNK kako bi se zabavili.

Smeta im što već tjednima, pa čak mjesecima ne mogu uživati u vikedima onako kako su uživali nekad. Prošlog puta nisu dobili kazne, iako je na okupljanjima intervenirala i policija.

Hoće li  im se i ovog puta posrećiti, tek će vidjeti. No, čini se kako ih epidemiološke mjere, temperatura ispod nule, a ni mogućnost dobivanja kazne ne sprječavaju u dobrom druženju.

Iako je okupljanje tek počelo, na parkiralištu ispred doma se već sada okupilo dvjestotinjak mladih, a iz minute u minutu pristižu novi, pješke ili automobilim.

Upalili su i bluetooth zvučnike koji su u ova vremena mladima dostojna zamjena za glazbu koja bi u nekim starim vremenima treštala iz zvučnika u klubovima i kafićima.


Komentari