NIKAD TEŽA ODLUKA ZA KENTA! Neodlučni gibon je dugo vremena razmišljao, ali ima veselu vijest za naše ‘vatrene’ i navijače

Facebook

Do odlučujuće utakmice u Glasgowu vatrenih sa Škotima dijeli nas svega nekoliko sati. Dok s nestrpljenjem iščekujemo i nadamo se pobjedi Hrvatske, obitelj gibona iz maksimirskog zvjerinjaka dala je svoju prognozu.

Podsjetimo, mužjak Kent dosad nije bio baš optimističan te je Hrvatskoj u obje prethodne utakmice prognozirao poraz. S druge strane, ženska strana obitelji vjerovala je u naše nogometaše od početka Europskog prvenstva. Ipak, čini se da se Hrvatskoj smiješi osmina finala, ako je suditi po prognozi gibona.

“Pred večerašnju odlučujuću utakmicu Hrvatske na Europskom nogometnom prvenstvu  naš gibon Kent kao da je reflektirao igru Dalićevih izabranika u prethodne dvije utakmice. Nedostajalo mu je odlučnosti i borbenosti. Dok je on bio nezainteresiran za kutije, iz škotske i hrvatske kutije gostile su se njegove kćeri Fiona i Dora te partnerica Kulička. Nakon kidanja naših živaca Kent se na kraju poslužio voćem iz hrvatske kutije. Nadamo se da je točno izabrao pobjednika večerašnje utakmice”, priopćili su iz Zoološkog vrta Grada Zagreba.

Ravnatelj ZOO-a Damir Skok otkrio je Kent bio neodlučniji nego ikada, no na kraju je sve dobro ispalo jer je odabrao Hrvatsku za pobjednika.

Facebook
Facebook


Komentari