Neugodno iznenađenje na Srednjacima: Što mu je to napravio s biciklom? Je li parkirao u njega?

Foto: Facebook

Vikendima noći znaju biti posebne, i po onom dobrom ali na žalost i po lošem. Neugodno se iznenadio jedan Zagrepčanin kada je u nedjelju ujutro zatekao svoj bicikl koji je prethodno večer ostavio vezan na parkingu, vandaliziran.

Nesretnom je stanovniku Srednjaka netko potpuno izobličio stražnji kotač bicikla. “Zamislite količinu obijesti neznanog prolaznika u noći sa subote na nedjelju, iživljavanje na stražnjem kotaču bicikla koji nikome ne smeta…ili ipak smeta?”, požalio se oštećenik u Facebook grupi ‘MOJI SREDNJACI‘.

Komentatori su također bili zgroženi ovim činom, i počastili su nepoznatog vandala svakakvim uvredama. No zbog vrlo znakovitog oblika oštećenja poteglo se i pitalo kako je ono uopće nastalo? Jedan je član grupe ponudio odgovor.

“Meni izgleda da je moguće i da je netko parkirao i ne vidjevši bajk…! Parkirajte sa druge strane sljedeći puta”, poručio je vlasniku bicikla.

No mnogi se nisu složili s njime pa su, poučeni prijašnjim iskustvima vandalizma u gradu, zaključili da je ipak po biciklu netko vjerojatno skakao. Ovo je možda i dobro upozorenje drugim vlasnicima bicikala u Zagrebu da bolje pripaze na svoja vozila i ne ostavljaju ih vani preko noći.


Komentari