NESTAO PAS U DUBRAVI: Pomozite dječaku (5) koji od sinoć neutješno plače jer nema njegove Minnie

Foto: Privatna arhiva

“Očajni smo, molim vas, pomozite!”, govori nam gospođa iz čijeg je dvorišta u Kanarinskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi u petak u poslijepodnevnim satima, točnije oko 18 sati, nestao psić imena Minnie.

Minnie je mini maltezerica koja je stara dvije godine i, dok se igrala u dvorištu sa psom vlasnice kuće, provukla se ispod ograde i izašla na cestu. Oko vrata je imala zelenu ogrlicu.

Nestala je, a vlasnici su je tražili, no neuspješno. Mislili su kako je Minnie odlutala, no čudno im je bilo što je otišla daleko, jer inače to nikada ne radi.

No, onda im je prišla jedna susjeda koja je rekla kako je vidjela bijeli auto, Volkswagen Up! i plavu djevojku starosti oko 25 godina koja je uzela Minnie, stavile je u auto i odvezla je sa sobom.

Inače, Minnie je pas brata gospođe iz čijeg je dvorišta psić nestao, koji joj je došao u posjet, a uz psa je iznimno vezan njegov petogodišnji sin.

“Mali jako plače, ima 5 godina i jako voli tog psa, Minnie imaju dvje godine i svi smo se za nju jako vezali, jako nam je teško i samo je želimo pronaći što prije”, rekla nam je sugovornica koja za nagradu nalazniku psa nudi i novčanu nagradu.

Nakon našeg teksta, Minnie je ubrzo pronađena. Naime, djevojka koja je pronašla psa na ulici i uzela ga, bila je zabrinuta što se maleni psić našao nasred ceste, pa ga je pokupila kako ne bi nastradao u prometnoj ulici. Čula se s vlasnicima te je pas ubrzo vraćen zahvaljujući brzoj reakciji hrabre djevojke.


Komentari