NEOBIČNA MOLBA NA SAVI: Neispavana studentica ne može više trpjeti buku zbog koje noćima ne spava

Foto: Screenshot

Nakon što je gomila studenata u petak navečer “protjerana” s parkirališta ispred Studentskog doma Stjepan Radić, mladi željni svježeg zraka i provoda u subotu su se okupili i družili na Jarunu te ispred Hrvatskog narodnog kazališta. I to u velikom broju.

Bez maski na licu i pridržavanja distance, srednjoškolci, studenti i svi koji se tako osjećaju na omiljena zagrebačka okupljališta donijeli su alkoholna pića i plastične čaše pa zasjeli i uživali u razgovoru.

“Imamo pravo na zabavu i nitko nam to ne može oduzeti. Previše nam se stresa nagomilalo u proteklih godinu dana, pogotovo s ovim neobičnim oblicima praćenja nastave. Uostalom, nismo u zatvorenom prostoru. Pogledajte samo na što toplice liče”, poručio je 23-godišnji Darko.

No, čini se kako zabava za zagrebačke studente ne prestaju na parkiralištima i u parkovima, već se nerijetko preseli i u studentske domove, točnije sobe. U Facebook grupu “Studentski dom Stjepan Radić – Sava” javila se jedna studentica koja se noćima bori s nesanicom zbog kolegice koja iste te noći provodi također bez sna, no na potpuno drukčiji način.

“Moli se nimfomanka iz 4. paviljona, malo krilo s 3. kata da svoje seksualne egzibicije preseli negdje dalje jer nam već danima (svaki dan) u isto vrijeme udara po mozgovima. Pozdrav, nemoj zamjeriti”, napisala je nenaspavana studentica, a ubrzo su krenuli komentari, pa je tako jedan duhoviti kolega napisao: “Možda bude beba za 9 mjeseci”.


Komentari