Ne znate di popiti kavu? Ovo je 5 najboljih zagrebačkih terasa u hladu

Facebook/Caffe bar Velvet

Zagreb vam nudi mjesta na koja možete zbrisati s užarenog gradskog asfalta.

Mnoštvo je kafića u Zagrebu, na čijim pregrijanim vanjskim terasama, baš i nije ugodno ispijati kavu. Međutim, ukoliko želite popiti kavu u opuštajućoj atmosferi i prijeko potrebnom hladu, Zagreb vam nudi mjesta na koja možete zbrisati s užarenog gradskog asfalta.

Izdvojili smo pet kafića u kojima možete popiti svoj omiljeni napitak ili piće neovisno o vremenu ili vrućini koja trenutno hara metropolom.

Oliver Twist pub

Prolazite li Tkalčićevom ulicom ne možete zaobići Oliver Twist pub. Smješten u zanimljivoj drvenoj trokatnici, s uvijek punom terasom dokaz je kako u ovo mjesto vole zalaziti mnogi Zagrepčani. U ovom caffe baru osim što možete popiti svoj omiljeni napitak, također možete pojesti i pizzu. Najbolji dio ovog kafića je upravo terasa zbog kojeg je kafić uvijek pun, a i sam položaj djela terase koji se nalazi u pravom hladu.

Facebook/Oliver Twist
Facebook/Oliver Twist

Velvet

U Dežmanovoj 9 smješten je caffe bar Velvet. Miris dobrih kava, svježih tostova, kao i sezonskih kolača privlače mnoge goste, pa zašto ne bi i vas. Ugodan ambijent kafića kao i prozračna terasa omeđena zelenilom razlog zbog kojih je jedno od mjesta u gradu na kojima se preporuča popiti kava.

Facebook/Caffe bar Velvet
Facebook/Caffe bar Velvet

A most unusual Garden

Najljepše osmišljeni lokal u Zagrebu – “A most unusual garden” – čije ime u potpunosti opravdava izgled i atmosferu. Naime, kafić je uređen kao jedinstveno i očaravajuće dvorište, neprimjetni, čarobni vrt u koji kada sjednete, poželite nikad ne napustiti ga. Terasa kafića jednim je dijelom prekrivena vinovom lozom, a ove je godine proširena. Hlad je zagarantiran, kao i opuštajuća atmosfera.

a most unusual garden 8

Jägerhorn

U samom centru grada, točnije u Ilici 14 nalazi se kafić Jägerhorn u kojem možete bez problema rashladiti nepca u svojim omiljenim napitcima. Neka vrućine budu razlog da pobjegnete pod terasu ovog kafića i zaboravite koliko je vruće…

Facebook/Jagerhorn
Facebook/Jagerhorn

Swanky (kafić od hostela Swanky)

U Ilici 50 posjetite kafić Swanky kod istoimenog hotela u kojem se također možete okrijepiti od velikih vrućina. Osim što je riječ o hostelu u ovom objektu možete uživati na terasi izrađenoj od prirodnih materijala, drva i kamena.

Facebook/Swanky Mint
Facebook/Swanky Mint


Komentari