NAJSOČNIJI FESTIVAL SE VRATIO U GRAD: Na novoj lokaciji očekuje vas puno zabave i dobre hrane

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Ovoga petka otvoren je Zagreb Burger Festival, a trajat će sve do 19. rujna. Sočne mesne i nemesne delicije možete probati na novoj lokaciji na Trgu dr. Franje Tuđmana. Burger Fest, Zagrepčane oduševljava već šest godina, a i u 2021. očekuju vas burgeri iz raznih krajeva Hrvatske.

Osim Zagrepčana predstavit će se i ekipe iz Šibenika, Dubrovnika i Varaždinskih Toplica.

Dakle, i ove će godine burgere kreativno “flipati”  svima poznate snage El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites iz Zagreba, šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso. Iz Varaždinskih Toplica stiže višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burgerom by Ivan Pažanin. Organizatori najavljuju puno novih okusa i kombinacija.

Ako još niste posjetili, Zagreb Burger Festival, imajte na umu da je riječ o događaju natjecateljskog karaktera. Sukladno tomu, 10 natjecatelja će se boriti za titulu najboljega po izboru publike, koja će glasati putem QR kodova.

Ako volite ljuto, ne propustite priliku da pokažete svoju izdržljivost u kušanju ljutih papričica. Sve to valja dobro “zaliti”, a za to su se pobrinula tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima. Ako vam je do plesa, za to će se pobrinuti DJ-evi Stanko Bondža, Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie te DJ-ice Rea, Babilonska i Niki B.

Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala bit će svakoga dana od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera.


Komentari