‘NA PARNE DATUME JE ZEBRA, NA NEPARNE NIJE’: Pješački i ono što je od njega ostalo zbunjuje vozače i pješake na Trešnjevci

Pješački u Adžijinoj (Foto: Čitatelj)

U Ulici Božidara Adžije nalazi se zebra koju svatko tumači na svoj način. Naime, kako smo saznali od stanara, riječ je o privremenoj zebri zbog radova koji će uskoro tamo biti, kao i zbog radova koji su ranije bili zbog rekonstrukcije, ali očito dovoljno davno da se u međuvremenu boja isprala.

Veliki problem, kako za pješake, tako i za vozače, predstavlja to što zebra nije jasno iscrtana, neovisno je li ona privremena ili ne. Samo nekoliko metara dalje, nalazi se još jedna zebra, pa je konfuzija time veća.

Rasprava o zebri osvanula je i u Facebook grupi “Naša Trešnjevka, naš kvart” gdje su članovi raspravljali o ovom problemu.

Nekoliko članova je napisalo kako je riječ o privremenoj zebri, no ostali su zamjerili što je njeno stanje jedva prepoznatljivo, bez obzira je li privremena ili ne.

‘To je albino zebra’, ‘Na parne datume je zebra, na neparne nije’, ‘Malo je musava’, ‘Tigar’, neki su od duhovitih odgovora naših sugrađana na pitanje nalazi li se na fotografiji zebra ili ipak ne.

Zebra u Adžijinoj (Foto: Čitatelj)

Kako bismo odgonetnuli što je zapravo na fotografiji, poslali smo upit Gradu te ćemo ga objaviti kad ga dobijemo.

Komentari