‘MOŽDA JE IŠAO OPRATI AUTO’ Vozač koji je sletio u potok u Španskom užario društvene mreže

Screenshot

Vozač koji je u nedjelju poslijepodne završio u potoku Vrabečak u Španskom, postao je pravi hit na društvenim mrežama. Nespretni taksist, osim što je ukrao svu pažnju Zagrepčana, nasmijao je i Dalmatince u jednoj popularnoj grupi. Neki su se odlučili našaliti kao je vjerojatno išao oprati auto.

“Stvar je u tome da je tip stvarno otišao oprati auto u praonicu, ovo se dogodilo nakon pranja”, “Prečicom ljudi vole, štede vrijeme”, “Možda je išao oprati auto”, “Stigli ste u toplice. Dobrodošli”, “Rijetka fotografija auta kako se pere u potoku”, “Samo nizvodno neka vozi, sigurno će naći izlaz”, samo su neki od komentara.

Jedan je član grupe primijetio da se incident sigurno nije dogodio u Dalmaciji.

“U Zagrebu je zaplivao”, odgovorila mu je kroz šalu jedna žena.

Podsjetimo nakon što je sletio u spomenuti potok,  vozač automobila je neko vrijeme  bezuspješno pokušavao izaći iz njega.

“Ne znam ni što je tu radio s obzirom na to da je ovo neoznačena cesta. Pretpostavljam da ga je GPS tu odveo jer se radi o taksistu. Čovjek je ljut kao pas, još uvijek sam pokušava izvući auto iz potoka, ali bojim se da od toga nema ništa”, ispričao je jedan od stanara tog područja koji je vidio cijeli događaj za 24 sata.


Komentari