Mladi još uvijek ne odustaju od druženja: HNK je ‘out’, našli su novo mjesto za partijanje!

Zagreb.info

Mladi u Zagrebu ne odustaju od partijanja i zabave. Nakon što su se nekoliko mjeseci okupljali ispred Hrvatskog narodnog kazališta, sada imaju novu staru lokaciju.

Podsjetimo, građani su bili ogorčeni ponašanjem mladih ispred HNK te su govorili kako ostavljaju smeće, a i širi se neugodan smrad. Simbol kulture bio je mjesto gdje su mladi odlazili vikendima navečer kako bi se družili.

No, to su zaustavili prometni redari kada su ih potjerali. Time su Grad Zagreb i Stožer izvršili ono što su obećali – prekinuli najveći ulični tulum u državi.

Mladi takvi kakvi jesu, i dalje ne odustaju. Dobili smo fotografije od petka navečer s nove lokacije na kojoj bi potencijalno mogao biti novi najveći ulični tulum. To je Trg žrtava fašizma, Meštrovićev paviljon ili popularno nazvano ‘džamija’.

Zagreb.info

Već su se oko 20 sati okupili, a studentica iz Zagreba opisala nam je što je vidjela.

“Vidjela sam mladež kako se okuplja oko džamije, plesali su, pjevali. Većina ih je bila s torbama na leđima, a još ih je dolazilo i sa svih strana”, rekla nam je studentica.

Druga studentica javila nam je kako je prošla nešto iza ponoći kraj istog mjesta i upravo je tada policija rastjerivala sve koji su se našli tamo. Izgleda da je policija “upropastila” zabavu.

Zagreb.info

Kontaktirali smo i ravnatelja Civilne zaštite, Damira Truta, da nam kaže zna li nešto o tome.

“Ako je to okupljanje, onda je to uvijek problem. Ne znam točno da postoji problem na toj lokaciji. Znam da se ispred HNK više ne okupljaju, ali uvijek nađu neko mjesto, da, to je tako“, rekao nam je Trut.

@antepavkovicKuci idite corona je ##fyp ##foryou ⚡️⚡️⚡️♬ original sound – Addyourname


Komentari