MISTIČNA ‘ZAGREPČANKA’ S MASKOM OTKRIVA: ‘Grudi sam operirala da ispunim prazninu, a potom me Bog blagoslovio’

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Zanimljiva žena koja je nedavno svojom maskom s vjerskom porukom uzburkala misli građana nije Zagrepčanka. Riječ je o Rumunjki, Bianci Juliji Josephine Kolompar, koja u metropolu doselila 1994. godine gdje je diplomirala violinu, a potom je svoje školovanje nastavila u Salzburgu gdje je magistrirala, a zatim i doktorirala violinu u Beču.

Inače potječe iz velike glazbene obitelji, a u Hrvatsku je prvi pristigao njezin otac, violinist, koji je za vrijeme rata bio koncertni majstor u Osijeku. Zbog straha od rata, ostala je s bakom u Rumunjskoj no nakon dvije godine ipak je došla na studij u Zagreb.

“Dobitnica sam nekoliko međunarodnih nagrada te sam svirala solističke koncerte. Baza mi je kao školovanoj glazbenici klasična glazba, no zadnjih nekoliko godina fokus mi je na duhovnoj”, objasnila je Kolompar, piše 24sata.

U Zagrebu je upoznala i svoga supruga, Romana, s kojim je odlučila izgraditi obitelj.

“Dugo nismo mogli dobiti dijete i to mi je zaista teško palo. Bila sam jako tužna i željela sam napraviti nešto za sebe, da se osjećam ispunjenom pa sam operirala grudi”, prisjeća se.

Kaže da jednostavno nije znala kako da u sebi ispuni tu prazninu.

“Ipak, nakon operacije sam nastavila moliti Boga da mi podari sina. Bogu hvala, kroz dvije godine, sasvim sam neplanirano ostala trudna. Bog mi je podario Emanuela, moju ljubav i sreću”, zaključila je.

Komentari