MAMA, MOGU LI SE PO NJEMU PENJATI? U dječjem parkiću osvanula ‘nova sprava’

Foto: Facebook Parkiram kao idiot

Vozač ili vozačica u Travnom, svog je limenog ljubimca u ponedjeljak ni manje ni više odlučio parkirati između sprava u dječjem parkiću.

Je li itko od djece isprobao novu spravu, nije nam poznato, ali sudeći po komentarima, građani ne odobravaju ovakve ‘izlete’.

Naime, fotografije su objavljene u Facebook grupi Parkiram kao idiot, no izgleda kako ovo ipak nije izdvojeni slučaj “Često se tu tak parkiraju”, otkrila je jedna sugrađanka.

“Trebali su pustiti djecu da se igraju u autiću. Po mogućnosti sa sokićima, sladoledom i slično”, “Nova sprava za dječje igralište”, zaključili su stanovnici Travnog.

Neki su se odlučili i našaliti na čitavu situaciju: “Zašto su postavili igralište oko auta?”, “Nema tu pomoći sa frizurom kad ništa u glavi”, “Pa možda mu je kosa išla u oči pa je stao u prvi salon”, zaredali su se komentari s obzirom da je u opisu navedeno da je “frajer išao na frizuru”.

“U Istri kažnjavaju kupače ako otplivaju daleko od obale, a po Zagrebu mangupi prave gluposti”, zaključio je jedan sugrađanin.


Komentari