MALI MEREC TRAŽI DOM: ‘Vani sam dugo lutao dok bi našao neki zalogaj, zato sam i ostao tak mali kepec’!

Foto: Facebook

Merec je rođen 2019. godine. Očišćen je od nametnika, cijepljen protiv zaraznih bolesti i bjesnoće, kastriran i čipiran. Naučen je na kućni red te suživot s drugim mačkama i psima.

S ljudima je jako umiljat i drag, velika maza. Traži dom u Zagrebu i okolici kao kućna mačka. Iz udruge Hrabre njuške posvetili su mu pjesmicu koja ga savršeno opisuje.

“I tak’ sam se ja našo u jednom dvorištu na Črnomercu, i kak me nazovu? Merec! Al ajde, uz to blesavo ime dobio sam i privremenu kuću, maženje i pažnje, mačje frendove i ono najbitnije, klopu. Vani sam dugo lutao dok bi našao neki zalogaj, zato sam i ostao tak mali kepec. Mislili su da sam mače, tak da sam ih sve šokiral kad sam reko da sam ja fini dečko od 2 godine. A ko bi im zamjerio, bio sam mali ko mačić, a kile da ne spominjem. Imao sam jedva 1,4kg. Eto ti kaj ti je život vani! Nema klope, nema maženja, nema mekanih krevetića, a frendovi – vani ti niko nije zainteresiran za druženje. Sad si tražim svoj zauvijek dom, di će uvijek bit klope, može i koji frend, poželjno da se oće igrat i da je cool kao ja, al najviše si želim ljudsko krilo koje će me maziti 0/24. Za tim sam lud. Ak imaš takav domek, šibni tetama porukicu!”

Kod udomljenja se provjeravaju uvjeti te se potpisuje ugovor.

Za više informacija javite se na:
~ mail: [email protected]
~ facebook: Hrabre njuške
~ instagram: @hrabrenjuske


Komentari