Loše vrijeme odgodilo novu fazu radova na Rotoru: Sve kreće za 10 dana

Za danas najavljena nova faza radova na najvećem gradilištu u Hrvatskoj, remetinečkom Rotoru a samim time i regulacija prometa koja bi se trebala uspostaviti odgođena je zbog lošeg vremena. Zbog dugotrajne kiše radovi koji su se trebali završiti su produženi pa se s novom fazom kreće za 10 dana.

“Došlo je do povećanja obima radova i zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta dolazi do malog produženja prebacivanja prometa na tu drugu fazu. U toj drugoj fazi ćemo koristiti krajnju istočnu traku za radove, a krajnja zapadna traka će se tada osposobiti za promet”, kazao je za HRT voditelj građevinskih radova Mile Lulić.

Predviđena nova faza radova stoga bi trebala krenuti 20.studenoga.

Za vozače se neće ništa važno dogoditi i radovi se neće usporiti jer je sve u okviru planiranja. Druga faza radova će trajati do 15. prosinca. 

Mi trenutno na mostu koristimo 5 traka, a tada ćemo moći koristiti svih 6 traka i očekujemo da će od 15.12. protočnost prometa biti puno bolja. Još će bolje biti u siječnju kada bi trebali biti gotovi podvožnjaci”, kazao je voditelj radova Mile Lulić.


Komentari