Lonac i Chez 186 napravili su novi mural na fasadi kuće u Koranskoj ulici

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Nešto više od tjedan dana trebalo je dvojici umjetnika, Loncu i Chezu 186 kako bi napravili novi mural na fasadi zgrade u Koranskoj ulici u Zagrebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Process shot of a wall I’m painting with @chez_186 in my hometown. Big thank you to @up_rent_doo for trusting us with their awesome lift. Another “making of” video in the works as well. Thnx @barbar_b_ for being so calm and patient .Cheers

Objavu dijeli Lonac (@lonacpot)

DIO INICIJATIVE “NEKI NOVI ZIDOVI”

Lonac je s još nekoliko entuzijasta prije neko vrijeme pokrenuo inicijativu “Neki novi zidovi” u želji da se nastavi slobodno izražavanje i razvijanje uove kulture, neovisno o sponzorima, udrugama, zajednicama, natječajima i festivalima. Nakon objave te inicijative, vlasnici ove kuće javili su se umjetnicima i ustupili im fasadu svoje zgrade kako bi na njoj nastao mural. Umjetnici su i dalje u potrazi za zidovima i budućim platformama na kojima bi mogli stvarati, tako da ako znate dobru lokaciju, zgradu, zid ili garažu za koju je moguće dobiti dopuštenje, javite se na mail [email protected] Na vašoj fasadi također može osvanuti pravo umjetničkog djelo u kojem mogu uživati svi – van sustava galerija, piše Journal.

Komentari