LJUBAV JE U BUSU: Pomozimo Zagrepčanki pronaći mladića koji joj je pogledom ukrao srce

Ilustracija (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

“Traži se mladić, baš lijep i visok 190 cm. Ima svijetlosmeđu kosu i zelene/plave oči, nos mu je špičast. Na sebi je imao majicu tamnoplave boje, office hlače i crni ruksak…”

Nije riječ o tjeralici zbog počinjenja nekog nedjela, ali mogla bi mu se pripisati krađa srca.

Naime, gotovo filmska ljubav dogodila se u busu 136 koji sa Črnomerca vozi na Špansko. No ZET-ov autobus, u kojemu su se ranije pogledima sreli mladić i djevojka, iz nekog je razloga počeo dimiti te su svi putnici izašli van.

Je li to presudilo da nitko nikome ne priđe, ne znamo, ali znamo da djevojka koja je izmjenjivala poglede s mladićem očajnički pokušava doći do njega.

Zato je potragu pokrenula njezina prijateljica u Facebook grupi Zakaj volim Špansko, jer kako kaže, prijateljici je malo trema napisati to.

“I tako su se ona i on gledali i gledali pa sjedili na betonskim zidićima kod voćarne na okretištu čekali sljedeći bus, ona je ostala čekati sljedeći bus 136 koji je polazio u 19.35 s Črnomerca i sreli su se opet on je ušao sa stanice Ivane Brlić Mažuranić, i pogledali su se duboookim pogledom. Izmjenjivali su poglede, one neverbalne gledali se gledali, ona je malo gledala u mobitel i na sat hoće li stići na misu koja je u 20.45 i malo u njega, ona samo zna da su ti pogledi nešto značili i da bi ga voljela upoznati..”, napisala je prijateljica djevojke koja se pogledavala s mladićem.

Zadnji pogled koji je mladić uputio djevojci, a kako ga je nazvala njena prijateljica ‘Nemoj sići još’, dogodio se kad je djevojka izlazila iz autobusa na stanici Nikole Gučetića.

Iako vjerujemo da se takvi pogledi ne zaboravljaju, podsjetnik mladom gospodinu:

“Imala je traper jaknu i punu punđu, smeđe krupne oči i crne trapezice i under armour mali crni ruksak i naočale na glavi..”, opisala ju je detaljno prijateljica.

‘Nadam se da će se naći. Zvuče mi baš simpatično’, Ovako je moja sestra upoznala svog muža….i evo ih 17 godina skupa’, Izgubila sam se tam’ kod gledanja i mise, sata itd. Nek’ vam je Bog u pomoći’, ‘Znači, uljepšali ste mi dan’, ‘Nešto ljepše nisam već dugo pročitala. Ljubav u zraku. Ljubav nije čudo, ali čini čuda’, pisali su sugrađani u grupi.

OBJAVU PRIJATELJICE PRENOSIMO U CIJELOSTI:

Ovako dragi susedi nemojte zamjeriti kaj, u pitanju je ljubav ??‍♀️frendici je malo trema napisati pa pišem umjesto nje..
Bez osuđivanja, ljubav iz busa s kvarta tko zna…
136 bus dečko sa Črnomerca je čekao bus 136 Špansko kao i ona svi su ušli u bus, no bus koji je polazio sa Črnomerca se počeo dimiti pa su svi izašli vaniii..
I tako su se ona i on gledali i gledali pa sjedili na betonskim zidicima kod voćarne na okretištu čekali sljedeći bus, ona je ostala čekati sljedeći bus 136 koji je polazio u 19.35 s Črnomerca i sreli su se opet on je ušao sa stanice Ivane Brlić Mažuranić, i pogledali su se duboookim pogledom izmijenjivali su poglede jel one neverbalne ? gledali se gledali ona je malo gledala u mobitel i na sat jel će stići na misu koja je u 20.45 i malo u njega, ona samo zna da su ti pogledi nešto značili i da bi ga voljela upoznati..
Kada je izlazila uputio joj je onaj pogled nemoj sić još ?
Dečko je imao majicu tamnoplave boje, office hlače i ruksak crni i svjetlosmeđu kosu i zelene/plave oči i špičasti nos i bio joj je baš lijep?‍♀️? visok 190 tak nešto..
Ako se navedeni mladi gospon prepozna molili bih da se javi u inbox radi mlade gospodične..
Gospodična je sišla na stanici Nikole Gučetića, imala je traper jaknu i punu punđu , smeđe krupne oči i crne trapezice i under armour mali crni ruksak i naočale na glavi..
Pozz svima i ugodan ostatak dana Špančani ❤


Komentari