Ljeto se bliži kraju, a mi smo popisali događanja i mjesta koja posjetiti prije nego jesen pokuca na vrata

Još nas samo nekoliko dana dijeli od prvih dana rujna i početka novih poslovnih obaveza.

Zato smo mi za vas napravili malu listu restorana, kafića i kulturnih mjesta koje možete posjetiti prije povratka u jesensku rutinu.

Bulldog Bistro Zagreb se nalazi u samom srcu Zagreba, u ulici Mirka Bogovića 6. Gosti su hranu ocijenili kao vrlo dobru, a najviše im se sviđa otvorena terasa i sama lokacija. Cijene su im prihvatljive i usluga je izvrsna. Bulldog Bistro Zagreb, kao i kafić, je poznato mjesto gdje se okuplja zagrebačka krema, ali su poznati i po dobrim večernjim zabavama.

PHOTO: Bulldog Bistro Zagreb

Slastičarnica Zagreba, koja se nalazi u Masarykovoj ulici 4, može se pohvaliti velikim izborom kolača i sladoleda. Prosječna ocijena na TripAdvisoru im je 4,5, te posjetitelji najviše hlave njihovu uslugu, čistoću i urednost. U slučaju da svoje ljetne večeri volite provoditi uz finu šalicu kave i još finijeg zalogaja kolača, Masarykova ulica 4 je vaše mjesto “pod suncem”.

PHOTO: Slastičarnica Zagreb

ArtPark je za one željne ugodne intimne atnosfere na otvorenom mjestu. Iako je ove godine ArtPark otvoren samo do 2. rujna, ponuda pića i sadržaja je veća. Uživajte u ispijanju svojeg najdražeg koktela ili pive na deci ili stolu i upijete umjetničke kreacije poznatih grafitnih umjetnika.

PHOTO: ArtPark

Hrvatski prirodoslovni muzej na Gornjem gradu je za sve one koji svoje slobodno vrijeme vole provoditi učeći o svijetu oko sebe. Trenutno u muzeju osim stalnoga postava možete i pobliže upoznati životni ciklus komaraca, najvećih ljetnih dosadnjakovića.

Za one koji se vole kulturno uzdizati, kazalište Histrion na Opatovini do 1. rujna izvodi jednu od najpoznatijih priča Marije Jurić-Zagorke, “Grička vještica”. Priča je inspirirana stvarnim povijesnim likovima Zagreba, tako da će te zbilja imati osjećaj da se zakoračili u stari Zagreb. Cijena ulaznice za predstavu su od 100 do 150 kuna, a početak je u 20 sati.

www.histrion.hr

Za one željne avanture infromativni centar “Zagrebački životinjski kutak” smislio je besplatni zabavno-edukativni program “Divlje srijede”. Program počinje u 10 i traje do 18 sati. Lokacija centra je u Vlaškoj 105. Gost je uvijek životinja iznenađenja o kojoj možete puno toga saznati.


Komentari