LIJEPA PRIČA IZ ZAGREBAČKIH CESTA: Zagrepčanki šaht uništio gumu na biciklu, a reakcija djelatnice ove firme ju je oduševila!

Mnogi građani muku muče s gradskom upravom i firmama pod okriljem Grada, a lavina negativnih osvrta posebno se pokrenula nakon potresa.

No ipak, nije istina djelatnici zaposleni u tim gradskim poduzećima nisu spremni pomoći građanima u nevolji. Barem ne svi. Jedna nam je Zagrepčanka i zdravstvena djelatnica obratila s lijepim iskustvom koje je imala s djelatnicom Zagrebačkih cesta.

Naime, Moniki je pukla guma na biciklu kada se u četvrtak ujutro vraćala kući na biciklu i prešla preko malenog okruglog šahta.

“U sekundi prelaska preko istog zadnja guma se presjekla u pravom smislu te riječi i ne znam kako uspjela sam proći bez bitnijih ozljeda, što sigurno ne bi bilo da je iza mene u tom trenutku bio automobil. No, u svakom zlu je i nešto dobro”, ispričala nam je Monika.

Foto: Monika Debeljak

Nakon što je suprug doveo nju i bicikl kući u svom automobilu, ova je zagrepčanka osjetila potrebu da nazove Zagrebačke ceste zbog prigovora ali i prijave nanesene štete.

“Nakon poziva info centra spojena sam na odjel koji rješava tu problematiku. Za divno čudo javila se preljubazna, empatična, normalna, komunikativna i pametna gospođa Vlatka Kuzele, i sve mi “nacrtala” što i kako trebam napraviti vezano za nadoknadu štete”, priča.

Monika ju je nakon službenog dijela razgovora zamolila da joj da neku mail adresu na koju bi mogla poslati pohvalu na njezim trud i rad. Gospođa iz Zagrebačkih cesta odgovorila joj je da za tim nema nikakve potrebe jer ona samo radi svoj posao za koji je i plaćena.

“Jasno mi je da svi mi radimo svoj posao i da smo plaćeni za to, jasno mi je i da je kultura osnova svakog posla i dio opće/obiteljske kulture, ali na žalost su rijetkost i iznimka u ovim ludim vremenima pa zato jedno veliko HVALA gospodi Vlatki Kuzele što je prije svega čovjek!“, zaključuje Monika.

Dodala je i kako ovo sve ne piše zbog toga što je njezin slučaj uspješno riješen, jer taj proces još nije gotov. Htjela je podijeliti svoju priču kako bi vratila ljudima nadu i pokazala da oko nas još uvijek postoje dragi ljudi spremni pomoći, pa čak i u gradskim upravma.

Komentari

loading...