Lijepa gesta Zagrepčanke! Bez razmišljanja pomogla majci blizanaca: ‘Na kraju je tješila i mene jer sam bila u šoku’

Foto: Zagreb.info/Facebook

Da dobri ljudi u Zagrebu još uvijek postoje, dokazuje i priča jedne majke. Sve je podijelila u Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”.

Padala je kiša, a majka je imala nezgodu s dječjim kolicima. No, u pomoć joj je brzo priskočila jedna žena. Sada je traži i želi joj se barem nekako odužiti.

“Prije dva dana sam u Stubičkoj ulici imala nezgodu sa blizanačkim kolicima. Padala je kiša, a uslijed onoga što se dogodilo – moj pas je počeo trčati naokolo, kišobran i sve stvari su mi popadale po nogostupu, a blizanci su vrištali.

U pomoć mi je priskočila prekrasna žena koja je šetala svog psa i ovim joj se putem želim zahvaliti na tome što mi je pomogla pokupiti stvari i utješiti jednu bebu dok sam ja tješila drugu. Na kraju je još tješila i mene jer sam bila u šoku i ponudila se da me otprati kući, ali sam ja to odbila.

Ukoliko je u ovoj grupi i prepozna se, voljela bih da mi se javi da ju dečki i ja počastimo vrućom čokoladom, kavom ili čajem.

Veliki pozdrav svima od nas. Potrudit ću se da i moji dečki odrastu u osobe koje će tako brzo i nesebično priskočiti u pomoć nepoznatim ljudima na cesti”, napisala je u Facebook objavi.


Komentari