Karte za skijalište Sljeme mogu se kupiti online! Crveni spust i Bijela livada bit će zatvoreni, evo i zašto

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Novosti stižu i sa skijališta Sljeme. Od srijede kreće online prodaja karata. Crveni spust i Bijela livada zbog natjecanja bit će zatvoreni 11. i 12. veljače od 7 do 13 sati.

Ostale staze rade normalno za građane od 9 do 16 sati.

Zbog važećih epidemioloških mjera u prodaju se puštaju samo dnevne karte i to 1000 karata u dnevnom te 600 karata u noćnom terminu kojeg, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, do daljnjeg neće biti. Nakon preuzimanja „bona“ karte se mogu podignuti na blagajnama skijališta Sljeme a nakon preuzimanja karte, sve buduće transakcije se mogu raditi direktno na webu te ne treba više ići na blagajne. Karte se mogu kupiti za bilo koji datum, ali samo u trajanju za taj određeni datum.

Pored online prodaje karata iste će se moći kupiti i na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade te novoj blagajni koja će biti postavljena na vrhu pored nove gornje stanice gondole.

Cijene dnevnih karata subotom i nedjeljom su 50 kuna za djecu do 15 godina, 70 kuna za seniore iznad 65 godina te 100 kuna za odrasle. Radnim danom karta za djecu košta 40 kuna, za seniore 50 kuna te 70 kuna za odrasle.

Cijene za noćno skijanje koje se odvija utorkom i četvrtkom od 19 do 22 sati su 70 kuna za odrasle, 40 kuna za djecu i 50 kuna za seniore, a od ove sezone čip kartica u iznosu od 30 kuna se kupuje i ostaje u trajnom vlasništvu korisnika.

Karte online moguće je kupiti na ovoj poveznici.


Komentari