‘KAPA DOLJE!‘ Zagrepčanin u potrazi za osobom koja mu je ostavila poruku na autu: ‘Javi se, ovim putem se javno zahvaljujem‘

Facebook

Da i dalje ima dobrih i poštenih ljudi, svjedoči zahvala Zagrepčanina Saše Rubčića koji je u  Facebook grupi “Zakaj volim Zagreb”, podijelio lijepu gestu koju je za njega učinio –  potpuni neznanac.

Saši je iz nekog razlog automobil sam od sebe krenuo niz cestu, no jedan je građanin vidjevši da situaciju, zajedno s još par ljudi, vratio auto na mjesto i stavio kamen ispod gume.

“Auto vam je bio nasred ceste, valjda je popustila kočnica. Zgurali smo vam auto do kraja i stavili kamen ispod gume jer vam je pauk htio dignuti auto. Maknite auto prije nego krećete. Pozdrav, A”, piše u poruci koja je ostavljena Saši, na čemu se on zahvalio i zamolio sugrađane za pomoć.

Facebook

“Ako osoba koja mi je ovo ostavila u subotu ujutro na autu vidi ovim putem se javno zahvaljujem i molim lijepo da mi se javi u Inbox”, napisao je.

“Lijepo je znati da dobrota nije izumrla, naklon gospodinu!”, “Dobar čovjek i pravi kućni odgoj”, “Ima dobrih i poštenih ljudi a to je itekako vrijedno u ova jako loša vremena. Kapa dolje za tog gospodina koji je ostavio tu poruku”, samo su neki od oduševljenih komentara članova grupe, no pomagaču još ni traga.


Komentari