Kaos pred zagrebačkom osnovnom školom: ‘Gradu to ne znači ništa, ipak su to samo klinci!’

Foto: Facebook screenshot

Počeo je dugo iščekivani prvi dan najneizvjesnije školske godine do sada. Iz većine hrvatskih škola došle su poruke da sve prolazi u redu i da su pripremljeni na sve potencijalno rizične situacije. No, ne tako idilične slike nastale su ispred jedne zagrebačke osnovne škole.

Srećom, kaos koji je nastao pred tom školom nije zbog koronakrize, no manje je sretna vijest da nije ni nova pojava. Naime, ulica koja vodi do osnovne škole u Šestinama toliko je uska da se ispred nje redovito stvara krkljanac, a roditelji godinama zbog toga gube živce.

“Drage kolege, snimka preuzeta iz razredne grupe. Ovako vam to izgleda svako jutro kada učenik krene u OŠ Šestine. Ako pogledate na karti ulicu Podrebrenica svima će biti jasno da to nije cesta ni za biciklističku stazu, a kamo li za veliku Osnovnu školu i preko puta nje vrtić. Kukali smo, molili i zvali, no Gradu to ništa ne znači. Ipak su to samo klinci!”, objavila je iznervirana Zagrepčanka na svom Facebook profilu.

Dodala je i kako sutra po prvi puta pred tu školu dolazi policajac koji bi trebao regulirati promet. No, tvrdi i kako on ne dolazi jer je Grad uslišio nečije opetovane molbe, već zato što je taj policajac prijatelj prijatelja jednog roditelja koji će pomoći po molbi roditelja.

“Molim vas, pokucajte i vi na koja vrata jer mi roditelji učenika OŠ Šestine u Zagrebu više ne znamo koja. Hvala”, napisala je za kraj ogorčena Zagrepčanka.

#pocetakskolskegodineDrage kolege..snimka preuzeta iz razredne grupe..ovako vam to izgleda svako jutro kada ucenik…

Gepostet von Iva Babić am Montag, 7. September 2020


Komentari