KAKVE SU CIJENE NA DOLCU? Provjerili smo što se isplati kupiti, a moramo priznati kako smo se ugodno iznenadili

Foto: Zagreb.info

Ove subote skoknuli smo do Dolca, provjerili kako se kreću cijene, a usput i kupili malo voća i povrća za ručak, večeru, doručak.

Primijetili smo kako ima dosta jagoda, iako ipak čekamo one po štandovima diljem grada. Našli smo ih čak po cijeni od 10 kuna za kilogram, no zaobišli smo ih jer su bile mrvicu premekane i lagano uvele.

Paprike i rajčice za kupiti ima već od 10 kuna za kilogram, a neki prodavači na tržnici nude i 2 kilograma za deset kuna. Iznenadila nas je cijena limuna, koja je prošlih godina znala skočiti do 40 kuna po kilogramu. Sad ga se može naći već od deset kuna po kilogramu.

Svi oni koji vole jesti grah, kilu suhog trešnjevca mogu kupiti za 25 kuna, a slatki krumpir, odnosno batat, sve popularniji gomolj koji su posljednjih u svojim kuhinjama godina počeli koristiti mnogi Zagrepčani, za 15 kuna.

Ljubitelji ananasa dva zrela ploda ove egzotične voćke naći će već za 5 kuna, a maline, doduše one iz Španjolske – jednu mjericu od 125 g, također za 5 kuna.

Špinat, čija se cijena inače kretala oko 25 kuna, možete kupiti za 15 kuna za kilogram. Popularne tikvice kupiti se mogu za sedam do deset kuna.

Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info


Komentari