KAKO JE OVO MOGUĆE? Zagrepčanki bez njezina znanja uzeli ključeve od stana, a kada se vratila, dočekalo ju je neugodno iznenađenje…

FOTO: Facebook

Zagrepčanka Ana Šunić prilično se iznenadila kada se u nedjelju popodne vratila u svoj stan na adresi Kralja Držislava 12. Iz jednog zida virila je cijev duljine pola metra koje tamo nije bilo kada je prošli tjedan otišla iz stana, piše Telegram.

“Uđem u stan i ugledam tu cijev i ne znam otkuda tamo i jasno mi je samo da je netko ušao u moj stan dok me nije bilo i obavio radove. Cijev je usred sobe pa mi nije jasno je li za bojler ili dimnjak, ali budući da nemam plin i ne koristim dimnjak nije mi bilo jasno zašto je ugrađena”, ispričala je zabrinuta Zagrepčanka za spomenuti portal.

“Moraju se čupati svi zidovi, vodovi i sve, stan je totalka. Tako da postavljanje cijevi ima još manje smisla”, govori stanarka nekretnine koja je nakon potresa i poplava gotovo neiskoristiva. Prema njoj, najveći problem je to što su se ključevi njenog stana uzeli bez njenog znanja nakon što ih je ona ostavila kod susjede. Tako su radovi napravljeni bez da se Anu obavijestilo.

Ana je kontaktirala svojeg predstavnika stanara Čedomira Basića.

“Pitala sam ga tko je naredio da se u mom stanu obave radovi i tko je majstorima dao informaciju da je ključ kod moje susjede. On se napravio lud i rekao da ne zna ništa. Kako sam zbog poplave u selidbi, pa su mi stvari raseljene, nisam ni sigurna nedostaje li mi nešto”, pričala je.

Telegram je ubrzo kontaktirao gospodina Basića. Predstavnik stanara je rekao kako su pristupili sanaciji dimnjaka nakon što su stari porušeni u potresu te su nakon toga odlučili odmah napraviti i priključke za kondenzacijske bojlere u svim stanovima. U činjenici da je kao predstavnik dopustio radove u tuđem stanu dok te osobe nije bilo, i bez njezina znanja, Basić ne vidi ništa problematično.

“Nema problema ako ona neće priključak na dimnjak u stanu! Ali tko to ne bi htio?! Ja ne znam postoji li netko takav! Uz to, sve je plaćeno iz pričuve. Da nije napravljeno, onda bi opet bilo bune zašto nije napravljeno. Ako gospođu smeta neka se obrati tvrtki koja je to radila i neka to riješe”, kazao je predstavnik stanara.

 


Komentari