JEDINSTVENA TURISTIČKA PONUDA! Svake srijede doživite Zagreb iz nove perspektive i provozajte se ovim genijalnim vozilom

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Do 29. rujna 2021. godine, traje projekt “HEP – srijedom na struju“, a upravo danas moguće je gradom se provozati u električnoj replici Ford modela T i to potpuno besplatno.

Ture se odvijaju u vremenu od 12,00 do 18,00 sati, a odnose se na kružnu vožnju po ruti park Zrinjevac-Trg kralja Tomislava-park Zrinjevac. Iz HEP-a govore kako su za sve posjetitelje osigurane maske i dezinfekcijsko sredstvo u vozilo. Tvrde i kako ove godine posebno žele omogućiti svima odmak od prošle godine obilježene potresima i pandemijom COVID-19.

Sam projekt pokrenut je od strane tvrtke Eco Group uz potporu Hrvatske elektroprivrede kao generalnog sponzora, s ciljem promicanja elektromobilnosti i odgovornosti prema okolišu, a sama tura “HEP srijedom na struju” tvrde, obogatila je turističku ponudu grada i u prvoj godini nominirana i osvojila prestižnu nagradu Luxury Travel Guida, Exclusive Tour Operator of the Year, Croatia.


Komentari