Izašla u šetnju s bebicom na jarunsko jezero, ali mnoge je zasmetao jedan detalj! Žene ju zasule brutalnim kritikama!

Majka u šetnji (Foto:Instagram)

Gordana Marelli i Adam Kromer, par koji se upozno u RTL-ovom showu “Brak na prvu” nedavno je dobio dijete, sina Noela, a prije par dana majka je s djetetom napustila bolnicu.

Već ovoga vikenda izašli su i u prvu šetnju i s pratiteljima podijelili fotografiju.

“Prva šetnja u prirodi. Dobro, treba malo i odmoriti”, napisala je Goga uz fotografiju kraj jarunskog jezera.

foto:Instagram

Međutim, neki su je odmah kritizirali da je prerano izašla na zrak, a to je pokrenulo burnu raspravu.

“Draga Gordana, mislim da ste se prerano izložili vani s Noelom, on još nema imunitet koliko bi trebao, a Vi ste još u babinju (rizičnom razdoblju). Čuvajte se“, poručila joj je jedna pratiteljica.

“Rizičnom razdoblju za što točno? Rizično razdoblje za porodilje je 72 sata, ne šest dana ili 40 kako babe pričaju. Jel’ bi netko trebao šest tjedana sjediti ili ležati kod kuće nakon poroda? Hoće nam netko raditi sve kućanske poslove? Hoće nam netko drugi ustajati po noći i smirivati bebu, a mi ležimo kao mrtvo puhalo. I što se to ženi može desiti izvan kuće u tih tjedan dana babinja”, odgovorila je jedna žena koja se ne slaže s njom.

“Mama zar nije malo rano za šetnje, za tvoje dobro bi trebala još ležati i odmarati”, “Brzo nakon poroda… Ja nisam mogla tako”, “Ako se može u šetnju, dobro je, ali obično kažu da se prvi mjesec malo treba pričuvati”, “Svaka čast, ja nisam mogla po misec dana doći sebi, a kamoli normalno sjediti (četvero rodila)”, “Prerano”, još su neki od komentara koji su pokrenuli raspravu je li rizično izići u šetnju prvih dana od poroda.


Komentari