IZ AUTA IZBACILA GLOMAZAN OTPAD: ‘Nije ona jedina. I onda je kriv Tomašević i organizacija svega’

Foto: Čitatelj

“Došla sam s posla i čula neku buku. Pogledala sam kroz prozor i vidjela ženu koja se parkirala na cesti, upalila sva četiri žmigavca na vozilu i iz prtljažnika kraj kontejnera ostavljala glomazni otpad”, rekla nam je čitateljica koja je u srijedu oko 23.30 sati snimila izbacivanje smeće na raskrižju Vukovarske i Ivanićgradske.

Dodaje da je u automobilu bilo dosta dasaka i da je žena sve to iznosila oko pet minuta. Nije joj jasno zašto se nije odvezla do reciklažnog dvorišta i tamo ostavila otpad.

“Nije ona jedina. I onda je kriv Tomašević i organizacija svega”, kaže naša čitateljica. Video je objavila u jednoj zagrebačkoj grupi.

Jedni se slažu s njom, a drugi je napadaju zbog čega tako javno sramoti ženu. “Bravo, ovaj video biste trebali poslati odnosno svima onima koji tako zdušno napadaju Tomaševića radi smeća, a neće obraditi i drugu stranu priče…. Stalno govorim nije problem odvoz nego ljudi…”, poručila joj je jedna žena.

Druga dodaje: “Nikad ovo neću shvatit – ako već otpad imaš u autu, zašto je problem odvest ga na reciklažno, umjesto iskipat negdje ovako?!”

Međutim, na objavljen video neki su reagirali drugačije. “Ne razumijem, što ova žena radi, a da netko prije nje nije napravio? Koliko vidim, iza ovih kontejnera ima još otpada koji tu ne pripada. Ne kažem da ova žena ispravno radi, ali prozivati jednu osobu samo zato jer ste se našli na prozoru u isto vrijeme kad i ta žena, nije uopće pohvalno. Predlažem da onda budete 7/24 na prozoru i snimite svakoga koji baca smeće, otpad gdje ne treba i onda svakoga prozovite. E to bi bio posao.. ovo.. ne znam je l’ više žalim vas ili ovu osobu”, poručila joj je treća žena.

Komentari