‘ISPROBALI SMO SVE MOGUĆNOSTI’ Automobili zauzimaju svaki slobodan kutak, stanari u očaju: ‘Nitko nije poduzeo ništa’

Foto: Čitatelj

Problem parkiranja u Zagrebu sve je prisutniji i nema kvarta koji nema kritične točke. Sve veći broj automobila i paradoksalno, sve manji broj parkirnih mjesta dovode do nepropisnog parkiranja koje utječe na ostale sudionike u prometu.

Foto: Čitatelj

Na takav nas je slučaj upozorio i čitatelj koji nam je opisao probleme s kojim se susreću u Ulici Jovinovačka kod Sportskog centra Ponikve.

Foto: Čitatelj

“Imamo problem nedozvoljenog parkiranja svaki dan. Isprobane su sve mogućnosti od svakodnevnog nazivanja policije, prometnog redara, pauka, gradske četvrti, slanje mailova voditeljima prometnog redarstva, prijave preko aplikacije od MUP-a itd. Uglavnom nitko nije poduzeo ništa”, kaže nam.

Foto: Čitatelj

Uz to, kako navodi, prijave problem policiji koja ih uputi na prometno redarstvo.

“Nazoveš prometno ili pošalješ mail nitko ne izađe na uviđaj. Gradska četvrt kaže da su nemoćni oko problema. Voditelji prometnog tvrde nema problema sa parkiranjem jer njihovi djelatnici obilaze svakodnevno”, ogorčen je čitatelj.

O problemu s parkiranjem u spomenutoj ulici upitali smo mjesni odbor i prometno redarstvo. “Službenici Odjela prometnog redarstva kontinuirano postupaju na navedenoj lokaciji, a nadzor će se nastaviti i dalje”, odgovorili su.


Komentari