‘IMA JEDAN VEĆI PROBLEM OD VRUĆINE!’ Zagrepčanka razočarana što je na ulicama sve manje niskopodnih tramvaja

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Zagrepčani s porastom temperatura očekuju da u javnom prijevozu bude upaljena i klima. Nakon što nam se u rubrici “Vi pitate, mi odgovaramo”, za koju pitanja primamo na mail [email protected], čitateljica požalila da se već od jutra “kuha” u tramvajima, javila nam se druga koja kaže da ima i većih problema od vrućine.

Kaže kako ima 74 godine i problem s nogama i stopalima pa si je zbog toga prije nekoliko godina zbog toga kupila hodalicu.

“Bila sam sretna jer evo nabavili smo niskopodni tramvaje pa nema problema za ići u grad. Međutim sada već jako dugo moram propuštati tramvaje jer na linijama 9, 3, 13, 4, 5 pa i 2 već dugo voze stari tramvaji s visokim stepenicama. Sada po ovoj vrućini stojim i po pola sata ispod nadstrešnice kroz čiji krov sunce prži”, napisala nam je razočarano Ivkica s Trešnjevke.

Nastavlja da ako mora na autobus obično ne stigne na vrijeme pa i tamo mora čekati drugi što zna potrajati po sat i pol.

“Jako sam tužna što si toliki mladi dali život za ovo što imamo. Sve ustanove pa tako i ZET moraju dati vrhunske usluge, ako hoće da im ljudi redovito i uredno plaćaju”, zaključuje Ivkica.

Komentari