Gluhom olimpijcu ukrali bicikl ispred stana, očajna sestra moli za pomoć: ‘Bicikl mu je sve na svijetu’

Foto: Screenshot

U Facebook grupi ‘Zagreb izgubljeno nađeno’ jedna je Zagrepčanka objavila da su njenom bratu ukrali bicikl sa stubišta ispred stana.

Kako ističe u objavi, riječ je o gluhoj osobi koja je trenutno na olimpijskim igrama gluhih u Brazilu, a bicikl mu jako puno znači, njime vozi ultramaraton od Vukovara do Dubrovnika. Želja joj je da se bicikl pronađe prije nego li se brat vrati iz Brazila.

“Mom bratu su ukrali bicikl, na području Jarun Ulica Hrvoja Macanovića 25. Moj brat je gluha osoba, trenutno je na olimpijskim igrama gluhih u Brazilu… Bicikl mu je sve na svijetu, s tim biciklom svake godine ide na ultramaraton od Vukovara do Dubrovnika.

Bio je zavezan za ogradu odmah uz stan gdje živi. Ovo je prijavljeno policiji, molila bih vas da možda poznajete dotičnog gospodina lopova, da mi se javite ili ako vidite da prodaje bicikl (Rockhopper sport 29 bicikl, bit ću vam zahvalna, nije baš jeftin bicikl). Ali jako bih bila zahvalna da znate nešto i da mi se javite, da probamo naći prije nego što mi se brat vrati”, napisala je u objavi.

 


Komentari