Genijalno! Tri Disney princeze prošetale centrom grada

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

31. listopada obično bi se maskirali bi se za najstrašniju noć u godini Noć vještica i tulumarili do jutra. No, slijedom pandemije, od navedenog smo se morali oprostiti. Okupljanja su danas ograničena, od građana se traži odgovornost i poštivanje mjera, stoga nezaboravnih provoda na jučerašnji dan nije bilo.

Tri djevojke, ista imena, dosjetile su se kako Noć vještica proslaviti poštujući epidemiološke mjere, te su jučer centrom grada prošetale kostimirane. Ako ste prolazili Trgom bana Jelačića, tada ste sigurno vidjeli tri Disney princeze.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Lucia Uršić odjenula je kostim Trnoružice, Lucija Glavičić jučer je na kratko postala Snjeguljica, a Lucija Franić pretvorila se u Pepeljugu. Ove simpatične djevojke, gradom su prošetale kostimirane jer kako kažu zbog korone se nigdje ne slavi Halloween jer kafići rade do ponoći, a ovime su dobile priliku i da razvesele Zagrepčane.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

U tome su i uspjele, jer su oduševile one najmlađe, kojima će susret s omiljenim princezama zasigurno ostati u lijepom sjećanju.

Komentari