GDJE JE NESTAO ČOVJEK? Nitko nije pomogao biciklistu koji je pao i slomio ruku: ‘Jaukao sam od boli, a neki su mi se smijali’

Ilustracija/Savski most (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Potaknut našom pričom u kojem je Igor Zlatar u utorak pomogao ženi koja je pala s bicikla, a pored koje su svi prolazili kao da se ništa nije dogodilo, u redakciju nam se javio i još jedan biciklist sa sličnim iskustvom.

Zamolio nas je da ostane anoniman, a ispričao nam je kako je pao s bicikla i teško se ozlijedio, ali nije doživio ljudskost.

“Biciklom sam išao na posao. Prešao sam savski pješački most i na okretištu mi je prednji kotač upao u tramvajske tračnice. Nisam stigao ni reagirati, a već sam pao na ruku. Od boli sam jaukao, ali nitko mi nije pomagao. Ustao sam posramljen i shvatio da sam slomio desnu ruku, jaukao od boli, ali i dalje nitko ni da trepne. Čak mi se nekoliko ljudi i smijalo jer sam pao. To im je bilo zabavno. Nevjerojatno. Tek me jedna žena pitala jesam li udario glavom. Odgovorio sam kako mi se čini da sam slomio ruku, a ona je prokomentirala glavno da nije glava i otišla svojim putem”, šokirano priča naš čitatelj.

Dodaje kako je htio nazvati Hitnu pomoć, ali ga je bilo strah da oni nesreću ne prijave policiji pa da si na glavu još natovari i eventualnu kaznu. Na kraju je odlučio sam otići do Hitne pomoći.

“Slomljenu i bolnu ruku sam stavio u krilo i uputio se natrag kući, a od tamo do Hitne pomoći gdje su potvrdili moju sumnju. Ruka je bila slomljena, a ja sam na bolovanju proveo sljedećih šest mjeseci“, kaže naš čitatelj koji se pita gdje je nestao čovjek.

Komentari